renovacion_autobuses_lliria-valencia_27032017_1La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha assistit a la presentació i posada en marxa dels nous autobusos que prestaran servei en la línia València-Llíria que s’ha realitzat, primer en L’Eliana, i després a Llíria, després de efecturar les autoritats autonòmiques i locals de la comarca el recorregut entre les dues poblacions del Camp de Túria en una de les noves unitats.

Salvador ha agraït a la concessionària “l’aposta pel transport públic que significa la renovació dels vehicles d’esta línia” que “millorarà sens dubte la qualitat del servei”.

La línia 145 Llíria-València connecta les localitats de Llíria – Benissanó – la Pobla – l’Eliana i Sant Antoni de Benagéber amb València, la utilitzen més de 400.000 viatgers anuals i recorre 420.000 km en els més de 14.000 expedicions a l’any.

Per la seua banda, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha valorat també de forma “molt positiva” la posada en marxa d’aquests autobusos “perquè suposa una millora en el servei de transport públic per als veïns de Llíria i la seua comarca, a la vegada que la Conselleria aposta per uns vehicles més respectuosos amb el medi ambient”.

La flota renovada està composta per un autobús de propulsió híbrida i per 2 autobusos convencionals, de motor dièsel de 320 CV que compleixen la legislació “Euro 6”, la més exigent quant a nivell d’eficiència ecològica per a autobusos dièsel i únicament superat pels autobusos híbrids (com el tercer que donarà servei a aquesta línia) i els totalment elèctrics. Es tracta del primer vehicle híbrid que s’està utilitzant en línies interurbanes de l’Àrea de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment