EP. Una jove d’uns 20 anys va ser trobada aquest diumenge lligada a un arbre en un parc públic de la localitat valenciana de Catarroja, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores del succés. De moment, no ha transcendit cap detenció per aquest fet.

Passades les 20 hores d’aquest diumenge, dos persones van observar a aquesta jove, de nacionalitat marroquina, lligada a un arbre i van alertar de l’incident.

La Guàrdia Civil està investigant l’autoria dels fets i sospita d’un tio de la jove al qual ella havia denunciat anteriorment per causes que no han estat precisades. La xica s’havia quedat adormida perquè li havien posat un mocador a la boca amb alguna substància que el va deixar en aquest estat.

Després de ser trobada, va ser traslladada fins a l’Hospital La Fe de València per a ser assistida mentre que les diligències han estat traslladades al jutjat de guàrdia de Catarroja.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment