12742913w

Foto: EFE

EFE. El secretari general de Podemos, Antonio Montiel, ha anunciat que no es presentarà a la reelecció com a secretari general de la formació a la Comunitat Valenciana, ha demanat per al congrés del partit una candidatura “el més unitària possible” i ha afirmat que “sobren personalismes”.

En un comunicat, el secretari general ha assegurat que no farà campanya per cap opció en particular, ja que, al seu parer, és “el moment d’anteposar el projecte col·lectiu”. “En aquest partit sobren personalismes i ambicions improductives i és necessària més generositat i una acció política centrada en la solució dels problemes de la gent com a objectiu”, ha manifestat.

Pacte del Botànic

Montiel, ha indicat sobre l’estabilitat del pacte de govern a la Generalitat que aquella “depèn dels socis, no depèn de Podemos”, que va a sotmetre el Consell a un “marcatge estricte” perquè complisca aquest acord.

Montiel s’ha pronunciat així als passadissos de les Corts, preguntat sobre si la seua decisió de no optar a la reelecció com a secretari general a l’assemblea de maig pot afectar l’estabilitat del pacte de Govern, i sobre si els altres socis, el PSPV i Compromís, haurien d’estar “inquiets”.

“La inquietud els deu venir si fan examen de consciència”, ja que el Consell “cada vegada més dóna símptomes que perd el relat i que perd massa temps en qüestions internes”, ha asseverat Montiel, per a qui l’Executiu valencià li falta “visió, ambició, energia i treball”.

Un soci “valuós”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat hui que el secretari general de Podemos a la Comunitat Valenciana, Antonio Montiel, ha estat un “soci valuós per a un govern de progrés” i li ha desitjat “el més gran dels èxits”.

Puig ha fet aquestes declaracions després de ser preguntat per si creu que la retirada de Montiel de la secretaria general podria afectar el Govern de la Generalitat, al qual Podemos dóna suport parlamentari.

“No em correspon a mi parlar d’altres partits, però Montiel té la meua estima. Li desitjo a ell i als Podem el més gran dels èxits”, ha conclòs Puig.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment