thumbnail_P1050618Els comerços de l’Associació de Comerciants de Bétera contínuen mes rere mes repartint premis en metàl·lic entre els seus clients. Des que la iniciativa es posara en marxa fa ara quasi un any ja s’han repartit 3 premis de 300€, dos de 600€ i un premi acumulat de 900€.

En total s’han repartit ni més ni menys que 3.000 euros que a més de premiar clients i veïns de Bétera també han revertit sobre els mateixos comerços, ja que els premis s’han repartit en vals per gastar als comerços de l’ACB.

La botiga de moda infantil Bambi, la rellotgeria i joieria Cronos, la perruqueria Aparisi, Albahaca Vintage, la Paraeta Restobar i la Residència Canina VALCAN han sigut els negocis que han repartit els numeros premiats entre els seus clients. Els sortejos continuen i de fet com cada dia cinc, a l’abril tornarem a tenir un nou número premiat.

Funcionament

Cada mes l’ACB distribueix 80 números a cada comerç associat que participe en la campanya i els comerços reparteixen els números entre els clients que fan les compres. Cada participant queda registrat per poder ser avisat en cas que el seu númeret siga el premiat.

Es premia a la persona que tinga el número que coincidisca amb les quatre últimes xifres del sorteig de l’ONCE del dia 5 del mes següent i si no hi ha guanyador, el premi s’acumula per al mes següent a manera de “pot”.

El guanyador ha de canviar els vals de comprar durant els 30 dies següents al lliurament del premi ja que passats els 30 dies de termini els vals es donaran per caducats i no podran canviar.

En este enllaç vos deixem els comerços associats a on aconseguir els números
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment