12747066w

Foto: EFE

La Conselleria d’Educació ha publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat el calendari d’admissió de l’alumnat en Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat en centres docents sostinguts amb fons públics.

Segons ha informat Educació en un comunicat, les famílies de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària poden presentar en els centres educatius les seues sol·licituds d’admissió entre el 22 i el 29 de maig; i un cop comprovades i baremades, la publicació de les llistes provisionals es realitzarà el 8 de juny. Posteriorment, s’obrirà un període de reclamacions entre el 8 i el 12 de juny, i una vegada ateses les demandes, seran publicades les llistes definitives d’admesos en els centres el dia 20 de juny.

Pel que fa al procés de matriculació de l’alumnat d’Infantil i Primària admès en els seus respectius centres, aquest es realitzarà entre els dies 20 i 29 de juny.

La participació en el procés d’admissió es realitzarà mitjançant la presentació de la sol·licitud en el centre educatiu triat com a primera opció o la seva tramesa telemàtica.
Els participants que vullguen complimentar la seua sol·licitud de forma telemàtica rebran, a l’adreça de correu electrònic que faciliten, la informació relativa al resultat del procés d’admissió.

Segons les dades del la convocatòria, les places de cada centre quedaran condicionades a les possibles baixes en els centres i als resultats de l’avaluació final de l’alumnat, moment en què es coneixerà el nombre exacte d’alumnat que promociona i, per tant, el nombre total de places ofertes, a excepció del nivell d’Educació Infantil 3 anys.

La publicació de les àrees d’influència i limítrofes de cada municipi es realitzarà abans del 2 de maig, amb l’objecte que les famílies tinguin coneixement de la puntuació que els correspon en cada cas.

Quant a l’alumnat d’ESO i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà entre el 22 i el 31 de maig i una volta s’haja realitzat la baremació, es coneixeran les llistes provisionals la publicació està prevista per al 12 de juliol en els centres educatius .

Les reclamacions es podran realitzar durant els dos dies següents, fins al 14 de juliol, i un cop resoltes es procedirà a publicar les llistes definitives dels alumnes admesos, el 19 de juliol.

Finalment, el procés de matriculació en el cas de Secundària i Batxillerat queda fixada per al període que s’estén entre el 19 i el 27 de juliol.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment