presentacion-en-betera4La periodista, sociòloga i experta en igualtat, Anna Gimeno, va presentar diumenge la nova Associació  Casa de la Dona de Bétera, un nou projecte pensat per treballar per les dones del municipi.

La presidenta de l’Associació va explicar que este projecte ha sigut possible gràcies al programa IMPULSA finançat amb l’excedent dels tres sous (SMI) dels càrrecs electes de Podemos, donats per permetre dur a terme projectes innovadors i de projecció social per a associacions sense ànim de lucre. El de Bétera ha sigut un dels guanyadors de la Comunitat Valenciana pel que es fa possible el somni de treballar per a les dones del poble.

Anna Gimeno va detallar el treball que l’entitat té pensat realitzar i va fer una exposició dels beneficis de l’Autodefensa Feminista, on va explicar que esta disciplina va més enllà d’aprendre tècniques de defensa personal “ja que les dones no només patim violència física, també psicològica i emocional de manera quotidiana. Se’ns educa d’una manera que esquerda la nostra autoestima, fa que ens culpabilitzem tant si assumim aquests rols en els que vam ser educades, com si intentem eixir d’ells. L’autodefensa feminista ens ajuda a aconseguir una autoestima alta, saber estimar-nos, saber posar límits a la gent i a respectar-nos a nosaltres mateixes”.

Anna Gimeno va acabar obrint un debat d’idees entre els presents que van participar amb entusiasme i els va oferir la possibilitat de col·laborar activament amb l’associació. L’Associació Pro Casa de la Dona Bétera es reuneix tots els dimarts a les 19:30 hores al primer pis de Casa Nebot en un despatx cedit per la Regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera.

Facebook: Associació Pro Casa de la Dona Betera
Twitter: @ProDonaBetera
Correu electrònic: asoc.prodonabetera@gmail.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment