pedro gallenEl regidor no adscrit de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén, torna a la càrrega a l’acusar el govern local de falta de transparència causa de la demora amb la qual acusa el consistori d’enviar-li la informació que sol·licita.

En un comunicat Pedro Gallén assegura que “amb motiu de no rebre resposta a les sol·licituds presentades a l’Ajuntament de Bétera arribant a acumular un retard en alguna d’elles de més de 70 dies, presentarà una reclamació davant la Conselleria de Transparència que dirigeix Manuel Alcaraz” i afegeix “a l’Ajuntament de Bétera s’estan paralitzant amb tota impunitat la resolució i resposta a moltes de les peticions que estic realitzant en la meua tasca com a regidor d’aquest municipi. El que implica una paralització en la gestió per als veïns que dipositen la seua confiança en la bona gestió que des de les institucions públiques s’hauria de realitza”.

L’Alcaldessa ja va contestar a Gallén durant el ple de març

Aquest tema ja es va discutir en el ple municipal de mes de març. Gallén va insistir en la manca de transparència a causa del retard amb que li arriba la informació que sol·licita i l’alcaldessa, Cristina Alemany, li va explicar el procés pel qual ha de passar un document abans d’eixir del consistori.

Tal com va explicar Alemany, el regidor Pedro Gallén sol·licita cada dia entre 5 o 6 tipus d’informació diferents pel que els tècnics municipals han de deixar de fer la seua feina diària d’atenció al ciutadà per buscar, recopilar, copiar i enviar aquesta informació a Gallén.

L’alcaldessa de Bétera va explicar que “està en el seu dret de demanar tota la informació” però li va pregar que ho faça “escalonadament”  com ja ho havia fet en una reunió anterior “li vaig demanar que tinguera en compte que aquestes sol·licituds li arriben a persones i que pensara en les persones que estan treballant, però no ha sigut així, ja que ha continuat enviant 5 i 6 escrits diàriament”.

“És clar que té dret a la informació però també ha de tenir en compte que no pot col·lapsar els departaments i deixar d’atendre els ciutadans per posar-nos a la seua disposició, no està pensant en la persona que ha de buscar, recopilar, emetre un informe o escanejar”, explica Cristina Alemany.

A continuació podeu veure un fragment del debat entre Pedro Gallén i l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, sobre aquest punt durant el passat ple del mes de març.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment