Arrapafest-Cartel-Final 2Dissabte 8 d’abril, arranca l’Arrapafest, el festival de Hip-hop d’Iberomusic, que des de les 17:00h fins a les 2:30h oferirà les actuacions de Khaled, Bad Gyal, Big Fish, Bad Company B-Yen, Abstractos, Gus Añejo, Roby, Shady y Awu, Company Psyko, Insomnia Crew, Dauntless Click i Dj Norim.

A més, hi haurà el que en l’argot del rap es coneix com ‘batalla de galls’, un duel entre dos rapers que s’enfronten en directe sobre l’escenari per a demostrar el seu enginy i rapidesa a l’hora d’improvisar lletres i versos. Es premiarà amb 100€ al guanyador.

La regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig (Compromís) explicà que el festival “era una demanda dels joves a nivell musical” que ha comptat amb el suport de l’ajuntament.

L’entrada a l’Arrapafest és gratuïta i la cita, a l’avinguda Alcalde Vicente Cremades, 13, (Frutos Bétera).

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment