Arrapafest-Cartel-Final 2Dissabte 8 d’abril, arranca l’Arrapafest, el festival de Hip-hop d’Iberomusic, que des de les 17:00h fins a les 2:30h oferirà les actuacions de Khaled, Bad Gyal, Big Fish, Bad Company B-Yen, Abstractos, Gus Añejo, Roby, Shady y Awu, Company Psyko, Insomnia Crew, Dauntless Click i Dj Norim.

A més, hi haurà el que en l’argot del rap es coneix com ‘batalla de galls’, un duel entre dos rapers que s’enfronten en directe sobre l’escenari per a demostrar el seu enginy i rapidesa a l’hora d’improvisar lletres i versos. Es premiarà amb 100€ al guanyador.

La regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig (Compromís) explicà que el festival “era una demanda dels joves a nivell musical” que ha comptat amb el suport de l’ajuntament.

L’entrada a l’Arrapafest és gratuïta i la cita, a l’avinguda Alcalde Vicente Cremades, 13, (Frutos Bétera).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment