Foto: Policia Local Bétera

Foto: Policia Local Bétera

Tal com ha informat l’Ajuntament de Bétera la matinada del dilluns, a les 2’30 hores aproximadament, es produí un nou robatori en la Cooperativa Agrícola de Bétera. Els lladres s’emportaren una quantitat indeterminada de diners de la màquina “tragaperras” del bar, així com el canvi que hi havia en la caixa.

Es dóna la circumstància que el “modus operandi” ha sigut el mateix que el de la matinada del dilluns 22 de desembre de 2015, quan els delinqüents col·locaren barricades als punts d’accés de la cooperativa per impedir el pas de la policia.

Les forces de seguretat busquen els autors dels fets. La Policia Local de Bétera en rebre l’avís d’alarma trobà, a les diferents entrades del recinte agrari, neumàtics i palets per impedir el pas del cotxe patrulla.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment