La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants organitzen de nou la 7a Ruta de la Tapa. Esta nova edició tindrà lloc els cinc dijous del mes de juny (1, 8, 15, 22, 29) amb la finalitat d’animar els ciutadans a que coneguen les diferents propostes culinàries que els establiments d’hostaleria de la localitat els ofereixen.

Per tal de poder recollir els suggeriments i propostes de cadascún dels hostales i treballar conjuntament en aquesta propera edició, s’ha convocat una reunió informativa, el proper dimecres 5 d’abril a les 17:00 hores. Aquesta es portarà a terme a l’edifici municipal Casa Nebot (Carrer Estació, 5).

Aquells interessats en participar en aquest esdeveniment que no puguen anar a la reunió informativa poden enviar un correu electrònic a afic@betera.es, indicant PARTICIPAR EN LA CAMPANYA o bé cridant al 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la seua participació en: info@acbetera.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment