cole lloma del masEFE. Els pares i mares dels alumnes de 326 col·legis de la Comunitat Valenciana, 162 de la de província de València, 97 de la d’Alacant i 67 de la de Castelló, voten avui el possible canvi a la jornada escolar contínua per a aquests centres escolars durant el curs 2017-2018.

La jornada de votació s’ha iniciat a les 9.00 hores i les taules haurà d’estar obertes entre deu i catorze hores, de manera que està previst que les votacions acaben entre les 19.00 i les 23.00 hores, ha informat la Conselleria d’Educació en un comunicat. Els resultats provisionals del territori i per províncies es faran públics demà, dia 5 d’abril, mitjançant un comunicat de premsa.

Cada mare i cada pare, o tutor legal, compta amb un vot en el procés i les famílies monoparentals, tenen dos vots, que emetrà una sola persona censada. Tots han pogut emetre el seu vot per correu certificat al centre educatiu abans del 4 d’abril.

També es pot delegar el vot si es demostra que es tracta d’una situació excepcional com una malaltia o estar de viatge i en aquest cas, el sobre es lliurarà al director del centre, que expedirà un document amb un rebut com a justificant de lliurament.

La direcció del centre ha d’elaborar una relació detallada amb nom i cognoms de les persones votants, que s’enviarà a la taula de votació, juntament amb tots els sobres, abans de l’escrutini. A més, s’elaborarà també un llistat que inclogui els sufragis per correu.

Cal l’obtenció del 55% de vots favorables del total del cens perquè el resultat permeti la modificació a jornada escolar contínua. La taula de votació està integrada pel director o directora del centre, que actuarà de president, i dos pares, mares o tutors dels alumnes, designats per sorteig, del qual el de menor edat actua com a secretari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment