Ivan Martí, diputat de Modernització_01_0L’Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació de València inicia aquest dimecres el lliurament d’un total de 73 unitats centrals de processament (CPU) a ajuntaments, entitats locals i mancomunitats de la comarca del Camp de Túria. En concret, 69 equips es distribuiran entre els consistoris, més altre ordinador per a la Mancomunitat de l’Alt Túria i tres equips addicionals per a la Mancomunitat del Camp de Túria.

Es tracta d’un programa orientat a contribuir a les demandes formulades pels municipis en matèria d’actualització de l’equipament informàtic. Els terminals es distribuiran de manera proporcional atenent a criteris poblacionals i tenen com a objectiu millorar l’assistència i ampliar els serveis prestats per part de les administracions públiques a la ciutadania, així com afavorir, d’una forma més efectiva, la implementació de l’administració electrònica.
El diputat de Modernització i Administració Electrònica, Ivan Martí, ha assenyalat que «una de les nostres prioritats és invertir en la modernització dels ajuntaments, i amb aquest programa anem a cobrir una demanda habitual de les localitats, ja que els terminals informàtics constitueixen una eina imprescindible de la gestió municipal diària», ha apuntat. Ivan Martí també ha incidit en que «es tracta d’un pas més en el procés de modernització que estem portant a terme des de la Diputació, i que té per objectiu respondre a les necessitats de la societat actual».

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment