17425835_1127517467359869_2510905730649122883_nEl CB Bétera organitzarà aquest proper dissabte 8 d’abril al Poliesportiu de Bétera un contacontes per als més menuts impartit per Sergio Guillem, professor i doctor en Ciències de l’Esport, que ha escrit els primers i únics contes sobre els valors de l’esport a casa nostra. Una ocasió especial perquè els més xicotets s’aficionen a la lectura i al bàsquet al mateix temps.

La cita començarà a les 11.30h del matí i versarà sobre el llibre ‘Paula, Mario i el partido de baloncesto’. Sergio Guillem és un autor pioner en la literatura esportiu-infantil i porta ja diverses obres sobre diferents esports com són el futbol o el tennis. L’assistència a l’esdeveniment, orientat cap a prebenjamins i benjamins, és lliure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment