12776272wEFE. La Guàrdia Civil ha aclarit el robatori de teles per confeccionar vestits de fallera per valor de 200.000 euros a Moncada i ha detingut una dona per la seua suposada implicació en un robatori amb força.

La detenció s’ha produït en el marc de l’operació “Tela”, que el desembre del 2014 van iniciar membres de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Montcada després de tenir coneixement d’un robatori amb força en una empresa de teles d’aquest municipi valencià.

Segons un comunicat de la Guàrdia Civil, els agents van aconseguir descobrir que una dona de 49 anys i nacionalitat marroquina s’estava dedicant a vendre teles per a l’elaboració de vestits de fallera d’origen desconegut per la zona de Catarroja.

Un cop es va comprovar que les teles corresponien amb les sostretes el 2014 va ser detinguda per la seva presumpta implicació en un robatori amb força en una empresa on es van sostreure teles per valor de 200.000 euros.

En el registre realitzat pels agents en un domicili d’Alfafar es van poder recuperar 64 rotllos de tela, segons les fonts, que han indicat que les diligències instruïdes han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Moncada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment