IMG-20170406-WA0028El regidor de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén lidera un estudi, juntament amb regidors no adscrits de la província de València, per avaluar les diferències i possibilitats per treballar com a regidors en qualitat de “no adscrits” en els seus respectius ajuntaments.

“L’estudi va consistir en avaluar les facilitats, impediments, eines i comunicació que disposem els regidors que ens trobem com a “no adscrits” en diferents ajuntaments de la província de València. Una volta finalitzat l’estudi, el desig és extrapolar la informació i contrastar amb altres regidors a la resta de l’Estat, en una propera reunió de treball ha celebrar a Valladolid, el proper mes de maig”, tal i com ha informat el propi Gallén.

Durant la primera jornada de l’estudi, van acompanyar al regidor Pedro Gallén, els regidors José Enrique Aguar Regidor de Benetusser i Diputat Provincial, i Juan José Ramírez, regidor de la localitat de Manises.

Gallén assegura que en els propers dies es tornarà a reunir per veure les diferències que hi ha entre ajuntaments “estem segur que les diferències estribaran en les interpretacions que des de cada Ajuntament donen a la Llei respecte als nostres drets i possibilitats per poder exercir la nostra tasca de regidors”.

En els últims mesos Pedro Gallén s’ha queixat obertament de les dificultats per realitzar la seua tasca al no poder assistir a les comissions o juntes de portaveus, tal com marca la Llei. L’aplicació de la norma ha fet que el regidor no adscrit no tinga en aquets moments ni despatx ni ordinador propi a l’Ajuntament de Bétera.

Més notícies sobre Pedro Gallén:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment