ud beteraEl UD Bétera ja és un equip de preferent a tres jornades que acabe la lliga. Dissabte l’equip es va assegurar la pujada de categoria després de guanyar al Artana, en un partit històric per al municipi.

Les grades es van omplir d’aficionats verds que sabien que amb la victòria l’ascens estava garantit en avantatjar en 9 punts al segon classificat, l’Almenara.

Els de Bétera no van fallar i van vèncer en un partit emocionant per 2 gols a 1 que va desencadenar l’alegria de l’equip i els aficionats. El poliesportiu es va convertir en una festa i l’equip va lluir les samarretes de campions que el club tenia preparades per a la celebració.

Des Bétera.com volem donar l’enhorabona a l’equip!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment