confeti 7Els Majorals i les Obreres de 2017 han començat ja apreparar el confeti per a la Processó de les Alfàbegues del 15 d’agost i és que l’estiu s’acosta i s’han de netejar ni més ni menys que 17.000 quilograms de confeti comprat a la localitat de Banyeres de Mariola.Una xifra de rècord que els portarà, segons els seus càlculs, uns vuit dissabtes de preparar.

Dissabte passat un grup dels festers acompanyat per les obreres ja van començar amb el procés en un carreró darrere la piscina coberta i es que és aconsellable fer-ho a l’aire lliure ja que la pols és molt molesta.

El procés consisteix a “garbellar” el confeti sac a sac per eliminar la pols i els trossets de paper més menuts perquè no moleste ni pique a la gent que acudisca a la festa.

El garbell del confeti és un treball molt costós, però cal fer-ho a poco a poc per a després traslladar els sacs al edifici de la Penya on s’emmagatzemarà fins al mes d’agost, per a després distribuir-los pels punts del recorregut de manera estratègica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment