alvaro tomasConeixeu Álvaro Tomàs? doncs té 13 anys, és de Bétera i acaba de proclamar-se Campió de la Comunitat Valenciana Cadet de Taekwondo en la categoria -65 kg després de penjar-se l’or a Onda.

Álvaro Tomàs estudia 2n de l’ESO al col·legi Marqués de Dos Aigües de Bétera i practica este esport des dels 8 anys, va començar a l’Urban Fitness Club Montcada, amb el mestre Joan Carles Cobos Aranda on va estar 5 anys, i actualment entrena a l’escola municipal de taekwondo a Bétera.

Segons ens explica “la victòria d’Onda va ser costosa” primer va aconseguir eliminar a semifinals a l’actual campió de la lliga de taekwondo per un contundent 15-3 i després “vaig aconseguir superar 28-8 al meu últim rival”.

Després d’aconseguir ser el número u del campionat, Álvaro ja està pensant en els seus propers objectius “des d’ara i fins a l’estiu serà l’Open Internacional Marina d’Or este mateix mes, al maig estaré present a l’Open de Montesa i acabaré la temporada participant el 24 de juny a la Copa d’Espanya que se celebra aquí mateix a Bétera”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment