La formació política Esquerra Unida ha proposat a l’Ajuntament de Bétera que aprove una moció en suport al document de bases per una nova Llei d’Educació, Acord Social i Polític.

Així ho ha anunciat en un comunicat de premsa després d’haver presentat una moció a l’alcaldia en la qual se sol·licita “instar al Govern Central i al de la nostra comunitat autònoma perquè impulsen un pacte educatiu consensuat amb la comunitat educativa i, per tant que estiga basat en el Document de Bases per una Nova Llei d’Educació”.

Tal com explica EUPV “després de diverses lleis orgàniques d’Educació que han ordenat el Sistema Educatiu Espanyol (LOGSE, 1990; LOE, 2006 i LOMCE, 2013), la societat demana un consens que dote d’estabilitat al sistema educatiu i assegure una educació pública i de qualitat en condicions d’igualtat i democràcia”.

EU proposa no només negociar els pactes als despatxos si no “elaborar col·lectivament un Acord Social i Polític sorgit de la pròpia comunitat educativa, juntament amb partits polítics, sindicats i moviments socials amb l’objectiu de proposar conjuntament una alternativa compartida que serveixi de base per a una nova Llei Educativa i que pugui donar estabilitat, qualitat i equitat al sistema educatiu per generacions”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment