tiempo pascua betera

Previsió meteorològica Bétera segons AEMET

Si sou dels que vos quedeu a València esta Setmana Santa sembla que serà una bona opció ja que el bon temps ens acompanyarà durant els propers dies festius. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia la situació serà molt similar a la que estem vivint aquests dies: sol, cel clar i tempaturas altes durant el dia.

Per al dijous 13 de abril AEMET preveu a Bétera cels clars i temperatures màximes de fins a 25º mentre que les mínimes es quedaran a 10º.

Situació pràcticament idèntica per al divendres, amb temperatures màximes més altes de fins a 27º, i la resta de dies festius dissabte, diumenge i dilluns tindrem sol i tempraturas agradables i totalment primaverals per gaudir dels amics i l’aire lliure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment