L’Ajuntament de Bétera, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ofereix el curs de manipulador d’Aliments dijous que ve 20 d’abril  en l’edifici municipal casa Nebot (carrer Estació, 5). El curs de tindrà una durada de tres hores, amb horari de 17 a 20 hores. 

Esta formació capacita per a optar a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

Les persones interessades a assistir al curs poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bétera en el telèfon 96 169 87 14 o a través del correu adl@betera.es

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment