Carraixet-betera-9El consistori beterà ha enviat una carta a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), organisme del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, perquè incloga el Carraixet en el seu pla de neteja de rius, barrancs i rambles. Es tracta de les zones del barranc que per la seua proximitat al nucli urbà de Bétera poden resultar més conflictives en el cas de fortes avingudes d’aigua.
L’escrit que ha enviat l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, inclou un plànol amb els punts on més vegetació i fem es concentren en el pas habitual de les aigües. El Barranc de Carraixet és un dels canals més importants d’evacuació de pluges a la mar i recull bona part de les precipitacions de les comarques del Camp de Túria i de l’Horta. Durant molt de temps el barranc ha albergat abocadors i, malgrat les prohibicions i els cartells, encara hi ha punts de concentració d’escombraries.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment