averia aguaDurant este matí s’està procedint a la reparació de la xarxa general d’aigua del nucli urbà de Bétera.

Encara que al principi esta reparació estava prevista per al passat 12 d’abril no es va poder realitzar per trobar-se amb una avaria de major envergadura del previst inicialment, és per això que la reparació es va posposar a este dimecres, 19 d’abril.

Durant tot el matí s’està treballant al carrer Sant Pasqual i les vivendes de algunes zones estan patint talls d’aigua que duraran apróximadamente fins a les 14.00 hores.

A hores d’ara sembla que hi ha hagut un nou rebentada a l’encreuament de Sant Lluís amb el carrer Puríssima on els lampistes s’han afanyat a tancar les aixetes de la xarxa general a l’altura del carrer Sant Vicent com es pot veure en estes imatges.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment