IMG_0236Ahir l’Ajuntament de Bétera va solucionar una avaria en la vella i perjudicada xarxa general d’aigua potable del municipi. Tal com ens va explicar la regidora d’Aigües i Obres Públiques, Cristina Ballesteros, “l’avaria principal va estar solucionada a les 11 del matí i els veïns van tenir aigua des d’esta hora”.

El problema van ser les rebentades posteriors. Hi va haver dos: una al carrer Sant Pasqual i una altra al carrer Sant Lluís, on van haver d’acudir ràpidament els obrers i lampistes per frenar l’eixida d’aigua. “El problema és que les canonades són velles i els canvis de pressió de l’aigua fa que rebenten”, ens ha explicat Ballesteros.

Una vegada els operaris municipals van solucionar el problema als dos carrers, l’aigua va poder tornar a circular per les canonades d’aquesta zona del poble a poqueta nit.

Tal com ens van explicar des de la regidoria este és un problema que porta molts anys així i que el que poden fer és “acudir al tram de carrer en què brolla l’aigua, obrir  i canviar la canonada trencada”.

És el que varen fer ahir a estos dos carrers i és el que hauran de seguir fent quant torne a ocórrer.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment