charla agriculturaL’associació ECOBÉTERA de productors i consumidors ecològics locals, ha organitzat una conferència gratuïta per hui divendres 21 d’abril a les 18:00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera sobre els “Principals beneficis dels aliments ecològics” que impartirà Mª Dolores Raigón, enginyera agrònoma i catedràtica de la UPV, presidenta de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.

La xarrada, oberta a tota la ciutadania, té com a objectiu donar a conèixer als veïns de Bétera i voltants la importància que té per a la nostra salut i també per la del nostre entorn utilitzar en la nostra alimentació productes ecològics i de proximitat, ja que a més de prendre aliments que no contenen tòxics, additius, conservants i altres productes químics que s’empren per poder mantenir l’estat dels aliments durant més temps, fomentem l’economia local i eviten la contaminació.

Mª Dolores Raigón és pesidenta de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica des de fa anys, a més de pel seu compromís amb aquest tipus d’agricultura i la seua tasca en la divulgació dels beneficis que comporta, porta a terme una línia de recerca sobre això, i ha realitzat nombrosos estudis científics sobre els continguts en nitrats dels aliments procedents de l’agricultura convencional, i de la seva repercussió en la nostra salut, entre d’altres temes.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment