charla agriculturaL’associació ECOBÉTERA de productors i consumidors ecològics locals, ha organitzat una conferència gratuïta per hui divendres 21 d’abril a les 18:00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera sobre els “Principals beneficis dels aliments ecològics” que impartirà Mª Dolores Raigón, enginyera agrònoma i catedràtica de la UPV, presidenta de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.

La xarrada, oberta a tota la ciutadania, té com a objectiu donar a conèixer als veïns de Bétera i voltants la importància que té per a la nostra salut i també per la del nostre entorn utilitzar en la nostra alimentació productes ecològics i de proximitat, ja que a més de prendre aliments que no contenen tòxics, additius, conservants i altres productes químics que s’empren per poder mantenir l’estat dels aliments durant més temps, fomentem l’economia local i eviten la contaminació.

Mª Dolores Raigón és pesidenta de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica des de fa anys, a més de pel seu compromís amb aquest tipus d’agricultura i la seua tasca en la divulgació dels beneficis que comporta, porta a terme una línia de recerca sobre això, i ha realitzat nombrosos estudis científics sobre els continguts en nitrats dels aliments procedents de l’agricultura convencional, i de la seva repercussió en la nostra salut, entre d’altres temes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment