Assistents-Fira-beteraLa X edició de la Fira del Comerç de Bétera ja té dates. El cap de setmana del 9 a l’11 de juny el recinte de Mas Camarena acollirà nombrosos expositors dels comerciants de la ciutat que mostraran als seus veïns una gran varietat de productes i ofertes, a més de la millor atenció personalitzada. A més, como sempre, hi haurà sortejos i activitats per a tots els públics.

L’objectiu principal d’esta fira és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial de Bétera i donar a conèixer els nostres establiments comercials i de serveis a veïns i visitants.

Per segona vegada la fira es trasllada de l’Albereda de Bétera (lloc habitual) a la urbanització Mas Camarena amb l’objectiu de cohesionar els diferents nuclis de població que componen la localitat de Bétera. Per a això la regidoria de Comerç va posar a disposició dels dels veïns un servei gratuït d’autobús amb eixides en punts del nucli urbà per poder visitar la fira durant els tres dies.

Informació als comerciants

Si estàs interessat a participar en este esdeveniment o vols més informació, pots acudir a la reunió Informativa el proper dimecres dia 3 de maig a les 15.00 hores en l’edifici municipal Casa Nebot, carrer Estació nº 5, on s’informarà detalladament de la desena edició de la Fira de Comerç.

Els interessats en participar tenen de termini fins el divendres 5 de maig per enviar un correu a la següent adreça afic@betera.es amb la indicació: “Participe en la X Fira del Comerç”. També poden inscriure’s a través del telèfon 961698714 o en el correu de l’Associació de Comerciants de Bétera info@acbetera.com. La persona de contacte de l’Ajuntament de Bétera per realitzar les gestions és Begoña Robles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment