17951462_1830468760312277_4157296095093143668_nAcaba un exercici faller i comença un altre. Per això la Junta Local Fallera de Bétera obre fins al proper 2 de maig el termini perquè totes les xiquetes i senyoretes de la localitat que ho desitgen puguen presentar les seues candidatures per convertir-se en Fallera Major Infantil i Fallera Major de la localitat i representar als beterans durant l’exercici 2017 – 2018.

En cada casal faller hi haurà disponible una bústia per depositar les candidatures a tan alt càrrec faller. Si vos ho esteu pensant teniu de termini fins al dimarts 2 de maig, dia en què els membres de la Junta Local Fallera obriràn les candidatures amb tots els noms per a poder començar amb la selecció.

Les noves representants seran les quintes de la història del municipi en ostentar tal distinció. Els noms de les afortunades els coneixerem al mes de juny en cas d’haver de sol·licitar un jurat extern dia en què les actuals Falleres Majors de Bétera coneixeran a les seues succesores.

Per davant encara queden mesos d’actes de les actuals Falleres Majors, Lluna Alejo i Julia Garrido, les quals animen a les xiquetes i dones de Bétera a presentar-se per viure una experiència única i inoblidable.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment