12823439wEFE. Agents de la Policia Nacional han detingut a Manises a un home que va retenir lligada durant la nit a la seua exparella al domicili d’esta, on havia acudit tot i tenir una ordre d’allunyament. Segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia, el detingut és un espanyol de 30 anys a qui se’l considera presumpte autor d’un delicte de maltractaments i trencament d’una ordre d’allunyament.

Al voltant de les 15.00 hores d’ahir diumenge, una telefonada al 112 des de Manises va comunicar que un home estava cridant des del balcó d’una finca frases com “puja o et mataré”.

Durant la investigació d’estos fets, els policies van descobrir que l’individu va acudir a la nit a la casa de la seua exparella i, al principi, esta li va deixar entrar malgrat existir una ordre d’allunyament. Segons les primeres investigacions, i en circumstàncies que s’investiguen, l’home va lligar la dona i la va mantenir així durant tota la nit, tot i que finalment la dona va aconseguir escapar a primeres hores de la vesprada.

Va ser llavors quan l’individu va començar a cridar pel balcó i, en observar la presència policial, va iniciar una fugida saltant a vivendes adjacents a través d’un pati interior, fins que finalment els agents el van localitzar amagat en un canapè i el van detenir.

Després de ser capturat, l’individu va ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès d’una lesió al turmell, causada pel que sembla durant la seua fugida, han indicat les fonts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment