chicago beteraL’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera acollirà el proper dissabte, 29 d’abril, “Chicago el Musical”, un espectacle ple de cançons conegudes per tots que explica una història d’avarícia i assassinats en el món de l’espectacle. Crims, humor, sensualitat i molta, molta música en directe són els principals ingredients d’este espectacle que estarà un únic dia a Bétera.

La cita serà el pròxim dissabte a les 19.00 hores però abans caldrà comprar les entrades numerades (8 euros) que estaran a la venda esta setmana del 25 al 28 d’abril de 17:30 a 19:30 hores al Palauet.

“Chicago el Musical” ha sigut guardonada amb 6 premis Tony al llarg de la seua història. Del muntatge que arriba a Bétera la crítica destaca la cuidada posada en escena i la potència de la música en directe de la qual ressalten cançons conegudes per tots com “Al són del Jazz”, “El tango de la presó” i “Razzle Dazzle”. Després de passar per l’escenari de Bétera este espectacle s’instal·larà a la ciutat de València.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment