parc betera 1L’Ajuntament de Bétera anunciava l’obertura d’un nou parc infantil just davant de l’edifici de la Policia Local i als pocs dies de ser inaugurat s’ha vist obligat a tancar la piràmide de 2,5 metres d’altura per escalar a causa del robatori de les peces de metall que ancoren l’estrucutra a terra. No és la primera vegada que passa, segons ens ha comentat la regidora Cristina Ballesteros, ja que este tipus de robatoris s’han produït en altres parcs del municipi.
A l’espera que es reemplecen les peces, la piràmide no es pot utilitzar per evitar accidents però sí la resta d’elements i gronxadors d’este parc infantil de 970 metres quadrats ubicat a la Ronda Interior Oest. Es tracta d’una gran zona tancada en la qual els xiquets podran gaudir de diferents elements de joc com la piràmide, tres balancins de moll amb formes d’animals, i un llit gronxador.
La part central per als més menuts s’ha fet amb paviment de seguretat de colors i en el mateix hi ha dibuixats un sambori i un tres en ratlla per a poder jugar. Huit arbres (lledoners) envolten l’espai d’esbargiment per fer ombra en el futur. També hi ha una pèrgola amb banquets, papereres i una font.
La regidora de Parcs, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), ha explicat que la renovació dels diferents espais infantils de la ciutat continua endavant. Al parc de la Ronda Interior Oest l’ajuntament ha invertit, en les diferents obres realitzades, 38.250 euros.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment