IMG_4612-REFE/Redacció. El temporal de pluges que afecta la Comunitat Valenciana ha deixat precipitacions que, en les últimes quatre hores, han arribat als 39 litres per metre quadrat al sud de la província de València i nord d’Alacant.

Segons dades de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, s’han mesurat 39 litres a Villalonga, 32 a Murla, 28 a Vall de Laguar, 22 a Ròtova i Algemesí, 19 a Chiva, i 17 litres per metre quadrat a la Vall de Gallinera i Alzira.

En les últimes sis hores, i segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s’han mesurat 27 litres a Oliva, 23 a Polinyà, 14 a Xàtiva, 12 a Vinaròs, 11 a Xàbia, 10 a València, 8 a Torreblanca , 8 a Castelló i 6 litres per metre quadrat a Buñol.

Bétera

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu que continue plovent a Bétera durant tot el dia, tot i que les pluges més intenses es registraran fins al migdia. Esta vesprada s’esperen pluges febles i demà divendres un dia més estable encara que cobert de núvols.

Les temperatures en el nostre municipi han registrat un dràstic descens en les últimes hores de fet la mínima es troba a 6º i les màximes no superaran els 13º.

Neu a Castelló

El front fred que recorre la península activa hui l’alerta a 14 províncies de 8 comunitats per neu o per ratxes fortes de vent, amb més intensitat a la província de Castelló on hi ha alerta taronja per nevades.

A la Comunitat Valenciana es manté activada l’alerta taronja (risc important) a la província de Castelló per neu a zones de l’interior nord en una cota que oscil·larà entre els 800 / 1.000 metres, i alerta groga (risc) a Alacant per vents costaners i onades de 3 metres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment