18056990_1285726368212375_730183280808038260_n

Foto: Bar Jovi Bétera

Tot va quedar en un esglai però vaja ensurt que es van emportar els propietaris del bar Jovi de Bétera ahir a la nit quan un cotxe s’estampava contra la façana de l’establiment per esquivar un altre vehicle que es botava el senyal de stop, segons ens han relatat els amos del bar.

Lamentablement el cotxe que es va saltar el senyal de stop l’encreuament entre el carrer Teodoro Llorente amb Morvedre va fugir i no s’ha pogut localitzar de moment.

Afortunadament el bar estava tancat i no hi va haver de lamentar cap ferit, només les rascades del conductor del vehicle sinistrat, ja que la forta col·lisió contra la façana del bar feia saltar els airbags de seguretat del cotxe.

Segons ens explica el propietari del bar, l’accident ha causat bastant mal al local però el bar ha pogut obrir este matí amb normalitat a l’espera que els obrers arreglen els desperfectes a la façana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment