18055869_1154051658039783_308676443345474038_oEl CB Bétera segueix amb pas ferm en la seua intenció de créixer com a entitat i va organitzar el passat cap de setmana el seu primer Torneig de Pasqua amb la presència de prop de 70 jugadors procedents del club amfitrió, el CB Puçol, del CBC Manises i del Jovens L’Eliana. Dos dies de bàsquet apassionant en les categories cadet i aleví que van posar un colofó a les vacances dels més menuts, que es van iniciar amb el ja tradicional Campus de Pasqua que va congregar més de 50 participants de totes les edats.

En categoria cadet, els partits es van disputar el divendres de vesprada, es va imposar el CB Bétera gràcies a les victòries que va recollir davant el Manises (78-60) i el Puçol (57-46), mentre que este últim va acabar en segona posició després de véncer en un emocionant partit al Manises per 63-61.

Per la seua banda, va ser el mateix Manises qui es va alçar amb el trofeu en la seua edició aleví després de guanyar amb sobrietat tant al Bétera com a Jovens l’Eliana. Per la seua banda, l’equip local es va imposar a l’Eliana per 56-46 en el duel per la segona plaça.

No obstant això, els resultats van ser el de menys, ja que la bona sintonia i esportivitat va regnar durant dues jornades carregades d’espectacle, emoció i molt bàsquet. “La veritat és que ha sigut una gran experiència poder organitzar aquest torneig per primera vegada. Als nostres jugadors els ha vingut molt bé per seguir millorant i també hem d’agrair la implicació de tots els clubs perquè són dates molt complicades”, va explicar el coordinador del club, Nacho Palmero.

A més, el club continua amb la seua aposta pel Campus de Pasqua com a eina per continuar amb la formació de base durant les vacances escolars. Uns 50 jugadors es van donar cita per bé preparar el tram final de temporada o també provar un nou esport que els enganxe de veritat. El treball dels majors va estar orientat a la tecnificació des de l’anàlisi dels jugadors, amb preparació física específica, millora de gestos tècnics propis, anàlisi de tir mitjançant vídeo i competicions. També, com ja és habitual, hi va haver tallers divertits per als més xicotes en quatre dies en què es va respirar molt bàsquet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment