Emulant al servei de WhatsApp posat en marxa per la Generalitat Valenciana ara l’Ajuntament de Bétera també ofereix al ciutadà la possibilitat de mantenir-se informat de tots els actes, activitats i informació d’interès que genere el consistori.

La comunicació de les activitats i informacions d’interés general que genere l’Ajuntament de Bétera arribaran als ciutadans a través de WhatsApp, una aplicació molt útil que quasi tots els usuaris de mòbil utilitzen a diari.

Com apuntar-se al servei?

Els interessats han d’agregar el número +34 662 587 123 a la seua agenda de contactes, enviar un missatge de WhatsApp al número esmentat indicant ALTA, nom i cognoms, i a partir d’eixe moment podran rebre els missatges difosos per la corporació municipal.

El servei és unidireccional (només es rebrà informació) i per a abandonar-lo, s’ha d’cal enviar un missatge amb la paraula BAIXA.

img_8925

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment