Protesta trabajadores copiaEl sindicat CSI·F urgeix a la Direcció General de Justícia a solucionar els problemes informàtics que estan col·lapsant els jutjats de Llíria. La central sindical explica que la situació ha arribat fins a l’extrem que els mateixos treballadors s’han concentrat hui com a mesura de protesta i realitzaran aturades tècniques durant cinc minuts a partir de demà de persistir el problema.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) explica que els equips informàtics es queden contínuament penjats i la feina s’acumula des que s’ha instal·lat el nou sistema Cicerone 19 fa escasses setmanes. Els treballadors s’han dirigit en reiterades ocasions a Conselleria de Justícia perquè aporti solucions sense aconseguir-ho.

La central sindical demana a la Direcció General que adopte mesures urgents per frenar el col·lapse informàtic que pateix aquest partit judicial, que compta amb sis jutjats, i que agreuja la càrrega de treball acumulada. El sindicat recorda que està pendent la creació d’un setè jutjat.

CSI·F, a més, avisa que els problemes amb la instal·lació del nou sistema informàtic s’estan reproduint i demana a la Direcció General de Justícia que anticipi les mesures oportunes davant la seua imminent implantació a la ciutat de la Justícia de València, prevista per al dia 11 d’aquest mes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment