equipo ciclista betera

Foto: Ajuntament de Bétera

La Sala de Plens del Castell de Bétera fou l’escenari escollit per presentar tots els xiquets i xiquetes que conformen l’escola ciclista que Stefano Garzelli (ex clclista i guanyador del Giro l’any 2000) té a Bétera. L’acte serví per anunciar que Bétera serà la seu de la prova final del campionat autonòmic d’escoles de ciclisme, que se celebrarà el 24 de juny en un circuit a Torre en Conill i en la que participaran entre 500 i 600 joves de diferents escoles ciclistes valencianes.

Els aficionats al ciclisme de Bétera poden estar contents. L’Stefano Garzelli Team es presentà dijous de vesprada amb una trentena de xiquets i xiquetes que conformen l’escola ciclista que dirigeix a Bétera l’històric corredor italià Stefano Garzelli; guanyador del Giro en l’any 2000 , d’una trentena de victòries en diferents curses i ex corredor de grans equips com ara el Mercatone, el Mapei o l’Acqua&Sapone.

En l’acte de presentació els xiquets comptaren amb la assistència del mateix Garzelli, de la seua dona, la model Maria Benimeli, i de dos mites del ciclisme professional valencià: Quique Gutiérrez i Àngel Casero. Gutiérrez és monitor a l’Stefano Garzelli Team i Casero participà com a director de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.

Abans dels parlaments i les presentacions un vídeo recordà Michelle Scarponi, ciclista italià recentment mort en accident i amic personal de Garzelli i de tot l’equip beterà. Després arribaren les intervencions i la foto de família del grup, amb els patrocinadors. Garzelli donà les gràcies a l’ajuntament i l’alcaldessa “pel salt de qualitat” en la col·laboració trobada en l’administració pública beterana.

L’alcaldessa, Cristina Alemany (Compromís), assegurà que la final del campionat autonòmic d’escoles de ciclisme, que se celebrarà en un circuit a Torre en Conill el 24 de juny, serà tot un èxit. “Si hui és una alegria contemplar estos xiquets i xiquetes entusiasmats amb l’esport de la bici, imagineu-vos la il·lusió que farà vore més de 500 ciclistes en la final de Bétera”.

L’Stefano Garzelli Team té, a més de l’escola de Bétera, tres centres de formació a Itàlia. Pel que fa a l’esquadra beterana ja destaquen diferents joves promeses. Algunes foren entrevistades en la presentació de l’equip, com fou el cas d’Aitor Acebedo i Gabriel Bigorra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment