cicle ovidi beteraEl segon cicle comarcal Ovidi Montllor de música en valencià ja està en marxa. Dijous s’ha signat a la Sala de Plens del Castell de Bétera el conveni entre huit municipis del Camp de Túria per fer possible una programació estable durant el present 2017.

Enguany, les localitats de Serra, l’Eliana, la Pobla de Vallbona, Gátova, Riba-roja de Túria, Nàquera, Vilamarxant i Bétera gaudiran d’una nit de rock, folk o cançó en la nostra llengua.

De moment ja hi ha quatre dates confirmades. Musicants (24 de juny a l’Eliana), Pep Gimeno “Botifarra” (22 de setembre a Serra), Smoking Souls (29 de setembre a Bétera) i Sis Veus per al poeta (8 d’Octubre a la Pobla de Vallbona).

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha donat les gràcies a la resta d’autoritats de les localitats veïnes per signar l’acord que “permet crear un cartell consistent, amb els millors grups i solistes del panorama musical valencià. I el que també és important, un cicle que pretén cohesionar i fer comarca”.

A la Sala de Plens del Castell han participat l’alcalde de Serra, Javier Arnal, la regidora d’Educació de l’Eliana, Eva Santafé, la regidora de Cultura de Nàquera, María Ángeles Navarro, el regidor de Festes de la Pobla de Vallbona, Fran Esteban, i per Bétera la regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig, i l’alcaldessa, Cristina Alemany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment