12856469wEFE. La Policia Local ha detingut un dels dos conductors que s’han vist implicats en un accident amb una víctima mortal -una dona de 34 anys-, a l’avinguda Tirso de Molina de València, per conduir begut.

Segons han informat fonts de la Policia Local a Efe, es tracta del conductor d’una furgoneta que, segons sembla, ha envestit el vehicle en què viatjava la víctima mortal i un home també de 34 anys, que ha estat traslladat a La Fe amb diverses contusions.

L’accident es va produir ahir dijous a les 15.42 hores entre dos vehicles, ha informat el CICU. A conseqüència del mateix s’ha mobilitzat una unitat de suport vital bàsic i una unitat del servei d’ajuda mèdica urgent (SAMU), encara que la dona ha mort ‘in situ’.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment