presentacion beteraEnguany 40 veïns de Bétera podran acudir al vi d’honor que cada dia 12 d’agost se celebra a Casa Nebot minuts abans de l’acte de la presentació oficial que dóna per començades les Festes d’Agost 2017.

Així es va aprovar el passat divendres al ple ordinari del mes de maig després d’una moció presentada per corporació i aprovada per unanimitat que ha sigut impulsada pel PSPV-PSOE amb l’objectiu de “fer un pas més i que la festa siga més participativa, més oberta a tots i més popular”, segons va explicar el regidor Fernando Cantarino.

Des que el nou govern dirigit per Cristina Alemany entrara a governar en 2015 el nombre de convidats al vi d’honor s’ha reduït considerablement amb l’objectiu de reduir la despesa de la partida de protocol.

“La nostra voluntat ha sigut la reduir una despesa que considerem innecessaria sobretot en uns anys en què l’objectiu ha sigut l’austeritat i el control de la despesa pública”, va explicar la regidora de Festes, Raquel Puig.

Puig també va donar les xifres en què s’aprecia com la despesa d’este esdeveniment s’ha reduït considerablement passant de costar 18.000 euros el 2008 a tan sols 2.500 euros en l’any 2016.

L’Ajuntament de Bétera celebrarà un sorteig entre els ciutadans que vullguen assistir al Vi d’Honor del dia de la Presentació amb les autoritats i les Obreres i Majorals de 2017. De tots els participants es triarà 20 persones majors d’edat que podran assistir amb un acompanyant.

Vídeo debat de la moció ⬇

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment