Candidates FMIEn aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major Infantil de Bétera, hi havia el nom de dos falleres, les xiquetes Yaiza del Pino i Garañana i Andrea Peinado i Villafranca, les quals hauran de ser avaluades pel Jurat Qualificador nomenat a l’efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València.
La Junta Local ja coneix la data de les proves, el dissabte 3 de juny. Una jornada de nervis per a les candidates i els seus familiars doncs tant elles com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre altres proves. La jornada donarà inici a les 11h amb la recepció del Jurat avaluador per l’Alcaldessa, la Regidora de Festes el President de la Junta Local Fallera.

Seguidament el jurat coneixerà a Yaiza i Andrea, candidates infantils a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera. Algunes de les proves a què seran sotmeses seran entrevistes individuals i col·lectives tant davant del públic com en privat, desfile amb la indumentària valenciana, etc. En acabar les proves protocol·làries les xiquetes podran canviar-se i relaxar-se un poc abans de tornar a estar amb el jurat, esta volta en un dinar.

La telefonada

En acabar, el jurat es traslladarà a l’Ajuntament per reunir-se i emplenar l’acta amb el nom de l’afortunada la qual serà entregada a l’Alcaldessa del municipi. A les 17h arribarà el moment més esperat: la telefonada. Es realitzarà des del despatx de l’Alcadessa en presencia de la Regidora, del Jurat i de la Junta Local. La màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de la xiqueta que representarà a Bétera i a les seues falles.

Finalment la comitiva es traslladarà en primer lloc a donar l’enhorabona de forma personal a la xiqueta elegida i a proclamar-la oficialment i fer-lis entrega del mocador de Junta Local Fallera.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment