Candidates FMIEn aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major Infantil de Bétera, hi havia el nom de dos falleres, les xiquetes Yaiza del Pino i Garañana i Andrea Peinado i Villafranca, les quals hauran de ser avaluades pel Jurat Qualificador nomenat a l’efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València.
La Junta Local ja coneix la data de les proves, el dissabte 3 de juny. Una jornada de nervis per a les candidates i els seus familiars doncs tant elles com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre altres proves. La jornada donarà inici a les 11h amb la recepció del Jurat avaluador per l’Alcaldessa, la Regidora de Festes el President de la Junta Local Fallera.

Seguidament el jurat coneixerà a Yaiza i Andrea, candidates infantils a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera. Algunes de les proves a què seran sotmeses seran entrevistes individuals i col·lectives tant davant del públic com en privat, desfile amb la indumentària valenciana, etc. En acabar les proves protocol·làries les xiquetes podran canviar-se i relaxar-se un poc abans de tornar a estar amb el jurat, esta volta en un dinar.

La telefonada

En acabar, el jurat es traslladarà a l’Ajuntament per reunir-se i emplenar l’acta amb el nom de l’afortunada la qual serà entregada a l’Alcaldessa del municipi. A les 17h arribarà el moment més esperat: la telefonada. Es realitzarà des del despatx de l’Alcadessa en presencia de la Regidora, del Jurat i de la Junta Local. La màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de la xiqueta que representarà a Bétera i a les seues falles.

Finalment la comitiva es traslladarà en primer lloc a donar l’enhorabona de forma personal a la xiqueta elegida i a proclamar-la oficialment i fer-lis entrega del mocador de Junta Local Fallera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment