12866167wEFE. El Jutjat d’Instrucció número 2 de Gandia, en funcions de guàrdia, ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona que va atropellar amb el seu cotxe a un grup de ciclistes, i va provocar la mort de dos d’ells i ferides de diversa consideració a altres tres.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el jutge imputa la conductora dos delictes d’homicidi imprudent, tres delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar a primera hora de diumenge passat a la carretera N-332 a l’altura del terme municipal d’Oliva quan la investigada va envestir amb el seu cotxe a un escamot de sis ciclistes que circulava per la mateixa via.

A conseqüència de l’impacte, dos dels ciclistes han mort a l’acte, mentre que els altres tres que van resultar ferits van ser traslladats a diversos centres hospitalaris.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment