IMG_3698 RDurant el ple ordinari del mes de maig celebrat divendres passat el regidor d’Hisenda, Enric Álvarez, va donar compte de l’estat en què es troben les arques municipals i va confirmar que l’Ajuntament de Bétera està pagant les factures a les proveïdors a una mitjana de 10 dies a la qual cal sumar els 30 dies que tarden a tramitar-se.

El responsable d’Hisenda va destacar també que a hores d’ara hi ha quasi 8 milions de remanent de tresoreria el que permetrà un major nombre d’inversions en el pressupost de 2017 que encara no ha sigut presentat.

El portaveu de Mas Camarena-CUBE va preguntar per les limitacions que el Govern d’Espanya posa als ajuntaments per gastar en inversions i el PP pel nivell de deute de Bétera. Preguntes que Enric Álvarez va respondre de manera optimista anunciant que és possible que Bétera arribe a deute zero.

El ple va aprovar també el Pla d’Igualtat entre homes i dones de l’ajuntament amb l’abstenció del PP. També amb l’abstenció del PP es va aprovar de manera provisional el nou reglament de les Escoletes Municipals que tal com va explicar el regidor d’Educació s’ha realitzat mantenint nombroses reunions amb els treballadors, sindicats, tècnics i pares d’alumnes.

El regidor del PP, Manuel Pérez, va assegurar que una vegada més s’han oblidat dels partits de l’oposició a l’hora d’elaborar el reglament.

Vídeo i debat dels principals punts del ple ⬇

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment