COLEGIO MAS CAMARENA 50 MEJORES COLEGIOS 2017 (1)Recentment el Complex Educatiu Mas Camarena va assistir al lliurament de diplomes de les Millors Escoles al rànquing dels 50 Millors col·legis de la Comunitat Valenciana del diari El Mundo. El director del diari Javier Borràs, va ser l’encarregat del lliurament del diploma a la directora, Maite Marín que anava acompanyada de José Luis Marín, els dos van recollir este guardó.

A l’acte, el va seguir un qüestionari realitzat pels alumnes de magisteri de la Universitat Cardenal Herrera CEU. Quins criteris de selecció del professorat s’apliquen segons el projecte lingüístic? Contemplen una formació contínua del professorat respecte a TIC? La directora del centre, Maite Marín, va assenyalar en tot cas que “la formació d’un professor és sempre contínua, tant és l’edat que tingues”.

La innovació està present en tot el nostre professorat, però sempre tractada “amb responsabilitat”. El món actual és global, tecnificat i multicultural i el nostre col·legi treballa baix estes premisses i el seu professorat també. En el tema d’idiomes als professors espanyols que imparteixen anglès se’ls demana un nivell C-1 o C-2 de la Universitat de Cambridge.

Criteris de classificació

Cal recordar que la classificació dels 50 centres es realitza en base a un total de 27 criteris, que abasten el model d’ensenyament, l’oferta educativa i, finalment, els mitjans materials. En el primer cas, es tenen en compte des de les claus metodològiques al reconeixement extern o els models de qualitat; el preu, però també la relació entre l’oferta i la demanda o l’índex de fidelització són altres aspectes a valorar.

En el segon bloc de criteris destaca la nota mitjana de selectivitat en les convocatòries de juny i juliol. Es valora la qualificació, però també el nombre d’alumnes presentats i el percentatge respecte als matriculats. Concretament el centre ha obtingut per 5 anys consecutius la Millor Nota de Selectiu, sent la seua última nota mitjana de 7,84. Es puntuen igualment les activitats extraescolars, l’ensenyament d’idiomes o l’atenció a la diversitat. Finalment, en el tercer bloc s’inclouen la ràtio d’alumnes per professor, els serveis de menjador i transport, el material informàtic i les instal·lacions.

Mas Camarena dels 100 punts possibles ha arribat a un total de 90 punts, i el 7è any consecutiu que consegue obtenir la primera posició del Rànquing. La directora del Col·legi Bilingüe Mas Camarena, després de rebre el diploma que li reconeix com a millor col·legi de la Comunitat València, obtenint el lloc número 1 de 50 Col·legi, ha afirmat que “esterànquing és una forma de autoavaluar i veure on podem millorar”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment