20170503_133920Els alumnes de 1r de Batxillerat  de l’IES San Antonio de Benagéber han guanyat el concurs de debat “Les regles del joc” organitzat per la facultat de Dret de la Universitat de València amb l’objectiu de promocionar el debat intel·lectual entre la joventut.

A este concurs poden inscriure centres públics i privats que s’organitzen per equips de cinc alumnes i un professor preparador. En esta setena edició s’han presentat 32 equips que han hagut de debatre sobre el tema d’enguany: “La Unió Europea limitar el dret d’Asil?”.

Els alumnes participants de l’IES Sant Antoni, dels quals alguns són de Bétera, han anat superant amb la paraula ronda a ronda als equips participants fins a arribar a final i guanyar VII Concurs de Debat.

L’equip participant del IES San Antonio de Benagéber va ser seleccionat entre els assistents al Taller de Sofística, coordinat pel professor del departament de Filosofia José Antonio Benito, que ha vingut realitzant-se durant tot el curs per desenvolupar l’expressió oral i escrita i la capacitat d’expressar-se en públic de manera coherent, ordenada i raonada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment