mas camarenaEl ple de l’Ajuntament de Bétera va aprovar divendres passat durant la celebració del mes de maig una moció impulsada per Mas Camarena-CUBE en la qual per unanimitat el consistori es compromet a solucionar els problemes d’embassament i inundacions en els carrers de Falcia, Mussol i Garsa en 2018 a la urbanització Torre en Conill.

La moció va ser aprovada després d’un intens debat. La regidora de Mas Camarena-CUBE, Glòria Campomanes, va ser l’encarregada de defensar-la recolzant-se en les queixes i signatures recollides pels veïns de la zona afectada “les vivendes porten patint més de 14 anys d’inundacions en què els garatges han arribat a tindre més de dos metres i d’aigua quan plou”.

La regidora d’Obres Públiques, Cristina Ballesteros, ha insistit que l’equip de govern “té la voluntat política d’acabar amb el problema i per això s’acaben de fer dos inversions a la zona i hi ha prevista una altra el 2017 al carrer Mussol”.

Finalment es va acordar per unanimitat incloure les actuacions pertinents per solucionar els problemes en tots els carrers afectats entre el que queda de 2017 i 2018.

En este vídeo podeu veure el debat de la moció ⬇

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment