12875005wEFE. Un dels tres ciclistes ferits diumenge passat a Oliva (València) després que un vehicle atropellara al seu grup i causara la mort de dos dels seus companys, ha mort hui a l’Hospital La Fe de València, el que eleva a tres el nombre de morts a conseqüència de l’accident.

Així ho han confirmat a EFE fonts del centre hospitalari, en la Unitat de Cures Crítiques estava ingressat el ciclista des del passat diumenge.

La mort d’este ciclista eleva a tres el nombre de morts en l’accident, ocorregut cap a les 8.30 hores de diumenge passat quan una conductora, que va donar positiu en el control d’alcoholèmia i drogues, va atropellar al grup de sis ciclistes mentre circulaven per la carretera N-332 que uneix Oliva i Dénia.

Els altres dos ciclistes ferits greus estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital La Ribera, a Alzira, i l’Hospital de Dénia, en els dos casos “estables dins de la gravetat”, segons han informat a EFE des d’ambdós centres sanitaris.

El jutjat d’instrucció número 2 de Gandia va ordenar l’ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança de la conductora, de 28 anys, a la qual se li imputen dos delictes d’homicidi imprudent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment