12875005wEFE. Un dels tres ciclistes ferits diumenge passat a Oliva (València) després que un vehicle atropellara al seu grup i causara la mort de dos dels seus companys, ha mort hui a l’Hospital La Fe de València, el que eleva a tres el nombre de morts a conseqüència de l’accident.

Així ho han confirmat a EFE fonts del centre hospitalari, en la Unitat de Cures Crítiques estava ingressat el ciclista des del passat diumenge.

La mort d’este ciclista eleva a tres el nombre de morts en l’accident, ocorregut cap a les 8.30 hores de diumenge passat quan una conductora, que va donar positiu en el control d’alcoholèmia i drogues, va atropellar al grup de sis ciclistes mentre circulaven per la carretera N-332 que uneix Oliva i Dénia.

Els altres dos ciclistes ferits greus estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital La Ribera, a Alzira, i l’Hospital de Dénia, en els dos casos “estables dins de la gravetat”, segons han informat a EFE des d’ambdós centres sanitaris.

El jutjat d’instrucció número 2 de Gandia va ordenar l’ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança de la conductora, de 28 anys, a la qual se li imputen dos delictes d’homicidi imprudent.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment