Entrega vehículos adaptados en el IVAF foto_Abulaila (9)La Diputació de València, a través de l’àrea de Benestar Social, ha lliurat quatre vehicles adaptats per a associacions que treballen per a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat física i/o psíquica, en l’àmbit de les comarques valencianes.

“És una obligació moral de la Diputació estar al costat de les associacions, que porten anys treballant per a suplir serveis als quals l’administració no arriba”, ha assenyalat el president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez.

A la fi de 2016, la Diputació va aprovar la subvenció per a comprar vehicles adaptats a 7 associacions, amb un màxim de 25.000 euros per a l’adquisició dels vehicles i un altre màxim de 12.000 per al procés d’adaptació tenint en compte les necessitats dels usuaris. En total, 212.554 euros que se sumen a les ajudes anuals que reben aquestes associacions “en funció dels projectes presentats”, segons ha explicat Mercedes Berenguer.

 Un microbus per a l’Hospital Psiquiàtric de Bétera

L’Hospital Psiquiàtric provincial de Bétera, dependent de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de València, ha adquirit un microbús de 17 places, amb plataforma elevadora per a persones amb discapacitat física. El vehicle podrà ser utilitzat per a traslladar als pacients del centre a l’Hospital General, el centre de salut, la piscina i el poliesportiu municipal, així com eixides culturals i la visita setmanal al mercat, entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment