12886955wEFE. L’incendi forestal declarat ahir diumenge cap a les 13:30 hores al municipi de Serra, i que afectava el parc natural de la Serra de la Calderona, va quedar controlat a les 16:16 hores, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

Les mateixes fonts han indicat que s’ha procedit a l’obertura del port de Sagunt, que s’havia tancat al trànsit marítim perquè els tres mitjans aeris desplaçats a l’extinció del foc recollissen aigua a la zona amb seguretat.

Al lloc de l’incendi s’havien mobilitzat també tres unitats dels bombers forestals de la Generalitat, dos autobombes, una dotació del consorci de bombers de València, una unitat de vigilància i un agent mediambiental.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment