12889491wEFE. Agents de la Policia Nacional han detingut a l’Estació del Nord de València a un home de 37 anys, que s’havia estirat en una de les vies del tren i va impedir el normal funcionament dels serveis de transport de passatgers a l’causar retards en l’exida i arribada de combois.

Els policies van haver de treure-ho a la força de la via, subjectant dels braços i les cames, moment en què este va començar a donar cops de peu tant als agents com als vigilants i el tren va eixir amb uns 30 minuts de retard, segons han informat fonts policials.

L’home, d’origen senegalès, va ser detingut dissabte al migdia com a presumpte autor dels delictes de desordres públics i atemptat a agent de l’autoritat.

Els fets van passar quan els agents van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l’Estació del Nord de València, on pel que sembla hi havia un home estès a una de les vies i no volia abandonar-la, de manera que impedia el normal funcionament de els trens.

Els policies es van dirigir a la via 5, en la qual hi havia un tren amb destinació a Gandia i enmig dels rails estava l’ara detingut, al qual els agents en reiterades ocasions li van demanar que l’abandonara, fent cas omís a les instruccions i impedint l’eixida del tren.

Els agents van haver de treure-ho a la força de la via, subjectant els braços i les cames, moment en què l’home va començar a llançar cops de peu contra les autoritats.
Segons ha informat la Policia Nacional, moments abans dels fets, un vigilant de seguretat havia observat com un home amb una maleta baixava de l’andana a les vies del tren i s’asseia entre els rails, impedint l’eixida d’un tren direcció a Gandia, motiu pel qual els vigilants es van dirigir al lloc per demanar-li que abandonés la mateixa i així el tren poguera eixir.

Un altre tren que arribava d’Albacete va haver de parar i ser redirigit cap a una altra via, segons les fonts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment