Foto: esportistes entrenant a la piscina del poli

Foto: Esportistes entrenant a la piscina del poli

Les obres de la Piscina Coberta de Bétera ja han començat. El gruix d’esta remodelació consisteix en la millora dels vestuaris, tot i que també hi ha intervenció en el sól, amb un cost total al voltant dels 130.000 euros.

La regidora d’Esports i Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ens ha confirmat que està previst que les obres duren uns 5 mesos com a màxim “encara que s’espera que es rematen abans també s’ha de matisar que en les obres ja se sap que de vegades poden sorgir imprevistos”.

Com que l’obra no només afecta al sól de la sala on està la piscina, sino també als vestuaris i les molèsties que suposa; s’ha decidit des de la regidoria reubicar totes les activitats, tant les d’aigua com les que no.

“S’ha fet un grandíssim esforç per reubicar-les, s’han estudiat les diferents ubicacions: algunes han anat al Poliesportiu i d’altres a Casa Nebot. Cal tenir en compte que per a reubicar activitats havia de veure’s la disponibilitat d’espais que no estigueren sent utilitzades per altres esports, els horaris, les necessitats pròpies de cada activitat física…en definitiva, han sigut molts els condicionants i ha sigut complex, però amb la cooperació dels diferents monitors, del tècnic d’esports i d’altres regidories, s’ha aconseguit reubicar amb el menor impacte possible”, ha explicat Alemany a Betera.com.

A més l’Ajuntament de Bétera ha obert la piscina municipal descoberta del poliesportiu perquè els clubs que necessiten aigua per als seus entrenaments no vegen interromputs ni hagen de desplaçar-se com és el cas del CEA Bétera i el Club Natación SOS Bétera que porten entrenant a la piscina descoberta des del passat dilluns 8 de maig.

“Tant el club de triatló com el de natació necessiten indubtablement l’aigua per a la pràctica de l’esport, per tant, la nostra prioritat era que la piscina descoberta estiguera preparada perquè el temps entre el tancament d’una i l’obertura de l’altra fora el menor possible i, per tant, les conseqüències també. S’havia programat que s’obrira, exclusivament per a estos dos clubs, el dia 2 de maig, però per qüestions alienes, s’ha retardat una setmana. Ara mateix, des del dilluns dia 8, estos dos clubs poden continuar amb la seua preparació per a les competicions”, afirma l’alcaldessa i regidora d’Esports.

“Esperem des de la regidoria que estes obres perjudiquen el menys possible a la ciutadania, ja que després de tants anys invertint mínimament en el manteniment d’esta instal·lació, les obres que s’han d’escometre són grans. Al remat, tot i la problemàtica que s’haja pogut generar, aconseguirem tenir unes instal·lacions molt utilitzades en condicions més òptimes que no ara”, ha conclòs Cristina Alemany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment